miércoles, 18 de mayo de 2011

Cursos

La web que os presento hoy no es sobre cursos de psicología en sí, pero os pude ser de utilidad
http://www.joventutlh.cat/ es una web para jóvenes de Hospitalet (hasta 35 años). Os dejo información...

Què fem?

El Programa de Participació, Oci i Cultura de la Regidoria de Joventut té com a objectiu principal oferir als joves i les joves de la ciutat de L’Hospitalet una oferta d’activitats d’oci alternatiu i cultural.

El Programa de Participació, Oci i Cultura potencia i fomenta la implicació dels i les joves de la ciutat en la creació cultural activa programant Festivals de música, de curts, d’art de carrer, d’arts plàstiques, poesia, cultures urbanes... Realitza un treball de dinamització als IES de la ciutat a partir del Pla d’Acció Comunitària de l'Oficina Jove d'Emancipació, dóna la possibilitat a joves artistes d’expressar les seves inquietuds i projectes i dóna tot el suport necessari per a que les associacions juvenils puguin realitzar activitats pels i les joves de L’Hospitalet.

El Programa de Participació, Oci i Cultura planifica i organitza la programació d’activitats de l’Estiu Jove amb accions com el Per Amor a L’Hart o l’espai musical i d’experimentació artística Can Chill-out. Guanyem el carrer pels i les joves de la ciutat per gaudir d’una ciutat rica culturalment, activa, moderna i acollidora.

Os dejo la lista de los cursos que harán a continuación
  • Llenguatge de Signes.
    Start date: 19/05/2011
    Taller on es donaran a conèixer els principals recursos per a poder-nos comunicar amb una persona sorda alhora que s’ensenyarà i es practicarà l’alfabet dactil•lològic..
  • Millora la teva capacitat de resiliència.
    Start date: 23/05/2011
    La resiliència representa l’habilitat per a ressorgir de l’adversitat, adaptar-se, recuperar-se i accedir a una vida significativa i productiva. Representa un “sortir reforçat”, des de l’aprenentatge, un avançament en espiral, un pas més dins el procés de la vida..
  • Declaració de Renta. Cóm la puc fer?.
    Start date: 24/05/2011
    Una de les moltes coses a les quals hem de plantar cara quan ens emancipem és la de fer cada any la declaració de renda. Tinc obligació de fer-la? Em va a sortir a pagar o a retornar? Per on començo a fer-la?. Totes aquestes preguntes te la respondrem en aquesta xerrada, on a més aprendràs a fer la declaració de renda..
  • Les Beques: troba-les i aprèn a tramitar-les!.
    Start date: 26/05/2011
    Creus que podries optar a una beca però no saps quines son? Vine a informar-te dels recursos, aprèn a tramitar els ajuts i compartirem experiències!.
  • Habilitats socials aplicades al Servei Voluntari Europeu.
    Start date: 31/05/2011
    Prendre la decisió de marxar com a voluntari europeu és una molt bona decisió i molt valenta. Tot i així, s’ha de prendre consciència de les diferents habilitats social que es posaran en joc per desenvolupar amb més garanties en teu projecte..
  • Aprofita l’estiu per formar-te!.
    Start date: 02/06/2011
    Arriba l’estiu! Vols aprofitar el teu temps lliure per aprendre alhora que gaudeixes? Vols trobar cursos intensius que t’alliberin durant el curs escolar? Aquest es l’espai per trobar alternatives!.
  • English for getting to know people.
    Data Inici: 06/06/2011 Data fí: 08/06/2011
    Taller dinàmic en anglès on podràs aprendre nou vocabulari i expressions informals que et permetran ampliar la teva xarxa d’amics/gues a nivell internacional alhora que potenciarà el teu perfil més social!.
  • Feng Shui per emancipats.
    Data Inici: 09/06/2011 Data fí: 16/06/2011
    El Feng-shui, traduït com ‘vent i aigua’, és un art ancestral per ubicar, dissenyar i decorar les construccions de l’ésser humà. El curs introduirà als alumnes a la història i a les diferents escoles del Feng-shui, als mètodes de decoració i la teoria de les formes i els colors, als cinc elements xinesos, a la idea del quadrat màgic... per poder crear espais d’harmonia que integrin les persones i propiciïn el benestar a la llar o a centres de treball..
  • Reciclatge creatiu.
    Data Inici: 11/06/2011 Data fí: 18/06/2011
    Utilitza materials reciclats per dissenyar i crear elements decoratius i mobles per la teva llar..
  • Tapes i maridatge.
    Data Inici: 15/06/2011 Data fí: 29/06/2011
    Creació de tapes, disseny, producció, presentació i degustació. Xerrada per al coneixement de la viticultura, l’enologia i de les diferents DO Catalunya. Degustació. Creació de tapes i tast de vins maridant tots dos..
  • Primers auxilis a l’ estiu.
    Start date: 20/06/2011
    Primera intervenció en situacions urgents més habituals que poden patir durant les vacances o temps lliure..
  • Treballa a l’estiu a l’estranger.
    Start date: 20/06/2011
    En aquest taller, parlarem de les oportunitats que existeixen per treballar a l’estranger durant l’estiu. Mirarem quins sons els canals de recerca de feina per aquest tipus d’oportunitats..
  • Taller de gegants.
    Data Inici: 21/06/2011 Data fí: 23/06/2011
    Aprendre el funcionament d’una colla de geganters així com aprendre a fer ballar un gegant..
  • Taller de gegants.
    Data Inici: 21/06/2011 Data fí: 23/06/2011
    Aprendre el funcionament d’una colla de geganters així com aprendre a fer ballar un gegant..
  • Obres i reparacions a un pis de lloguer. Qui es fa càrrec?.
    Start date: 21/06/2011
    Molts dels conflictes entre inquilí i propietari s’originen a l’hora de pagar una reparació o una obra en l’habitatge. Qui es fa càrrec?. En aquesta xerrada parlarem de les diferents reparacions amb que ens podem trobar en un pis de lloguer i si correspon abonar-les a propietari o a inquilí..
  • Practica l’entrevista de feina!.
    Start date: 22/06/2011
    Taller teòric - pràctic on després d’una breu explicació dels aspectes més importants que interfereixen en una entrevista de feina, es realitzaran simulacions gravades per després poder analitzar-les..
  • Curs de guió cinematogràfic.
    Data Inici: 26/06/2011 Data fí: 28/07/2011
    Taller de guió cinematogràfic, a on es repassarà la teoria sobre creació de guions, como desenvolupar idees, trames, diferents gèneres cinematogràfics, així com visionat de pel·lícules i series de gènere. Comentar en grup tot allò treballat durant la teoria. Es repassaran aspectes de la producció d’un guió, subvencions, viabilitat, vies de finançament i com optimitzar recursos. Finalment es crearà un guió de curtmetratge conjunt per la seva possible realització..
  • Bricolatge domèstic.
    Data Inici: 28/06/2011 Data fí: 30/06/2011
    Aprèn les reparacions bàsiques per a ser un/a manetes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario